> Patienten-omgeving

Zelf direct regelen

De SAG heeft een online patiëntenomgeving. Hier kunt u een afspraak inplannen met een zorgverlener, een herhaalrecept aanvragen, een e-consult met uw huisarts aanvragen (én hebben) en uw medisch dossier inzien.

U kunt de patiëntenomgeving bereiken via de app of de webversie. De app kunt u ook instellen in een andere taal. Op dit moment kunt u kiezen uit Engels, Arabisch en Turks.

Direct naar online regelen

> Registreren

Registreren voor de online patiëntenomgeving

Voordat u uw patiëntenomgeving kunt gebruiken, moet u een account aanmaken. Dit account kunt u gebruiken voor de app en de webversie.

  1. Maak een nieuw account aan (‘Registreren’) op mijn.sag-amsterdam.nl.
  2. Klik binnen 24 uur na ontvangst op de bevestigingslink in de e-mail die u ontvangt.
  3. Uw accountgegevens worden vergeleken met ons bekende gegevens. Bij onduidelijkheden nemen we contact met u op om de registratie af te kunnen ronden.
  4. Uw account wordt geactiveerd. Vanaf dat moment kunt u gebruikmaken van de online diensten in zowel de app als de webversie.

Uw gegevens zijn beschermd

De patiëntenomgeving bevindt zich in een beveiligde omgeving. Dat betekent dat uw gegevens zijn beschermd. Alle data worden versleuteld verzonden en versleuteld opgeslagen op beveiligde servers. Uitsluitend u en uw zorgverlener hebben toegang tot uw gegevens. Iedere keer dat u inlogt, krijgt u een verificatiecode per sms. Ook dit is om uw veiligheid te garanderen.

Vragen of problemen

Heeft u een technische vraag? Bijvoorbeeld problemen met inloggen of een foutmelding? Kijk dan bij de ‘veelgestelde vragen’ op de website van Uw zorg online. Technische vragen over het portaal kunnen wij in het gezondheidscentrum helaas niet beantwoorden.